Szigethalmon 5805 nm-es, lakópark építésére alkalmas telek eladó! - Pest vármegye

  • Látvány 02
  • Látvány 03
  • Látvány 01
  • Screenshot - 2022_ 08_ 22

Azonosító : SZ0001

Eladó Telek 109.000.000 Ft
Terület: 5805 m2 Nyomtatás

Kivételes lehetőség építési vállalkozóknak!

Szigethalom csendes utcájának Dunaparthoz közelebb eső részén, 5805 m2-es (kb. 24 x 242 méter) LK5 – kisvárosias – besorolású, lakópark építésére is alkalmas összközműves építési telek eladó! A telekre 2 szintes sorházak, ikerházak vagy akár több 4 lakásos társasház is építhető. A telek jobb szélétől szorgalmi út kialakítására van lehetőség, ahonnan a majd építésre kerülő, újonnan épített ingatlanok külön megközelíthetőek lehetnek. A helyi építési szabályzat alapján a terület igény szerint min. 500 nm-es telkekre osztható! A telken jelenleg 3 külön álló ház található melyekből kettő az utcafronton helyezkedik el.

Telekre vonatkozó előírások:
-beépítési mód: Z (zártsorú)
-a kialakítható telek legkisebb területe: 500 m2
-megengedett legnagyobb beépítettség: 50%,
-legnagyobb épületmagasság: 6,5 méter
-legkisebb zöldfelület: 30%
-megengedett legnagyobb színterületi mutató: 1,0 (m2/m2)

A telek egyik felére a tavalyi évben már egy 4db 4 lakásos épület tervei elkészültek és be is lettek jelentve a Pest Megyei Építésügyi Osztályhoz! A terveket készítő vállalkozónak finanszírozási okok miatt nem sikerült elindítania az építkezést, ezért a teljes terület újra eladóvá vált.

A környék nyugodt, csendes, a telektől néhány utcára hamarosan új iskola épül. A közelben általános iskola, óvoda, patika, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek megtalálhatóak!

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az Ön által kiválasztott ingatlan megvásárlásához! Bank semleges, Ingyenes hitel ügyintézés, kifejezetten ingatlan adás-vételire szakosodott ügyvéd korrekt munkadíjjal, teljes körű földhivatali eljárással! Ha Önnek megtetszik az ingatlan és meg szeretné vásárolni, és igényt tart rá, Mi elintézzük, hogy Önnek csak az adásvételi szerződésre kelljen jönnie!

Ha saját ingatlanja még eladó, annak értékesítésében is tudok segíteni!

További információk

Orszáczky László ingatlanreferens

Új Arckép
  • Mobil : +36702577989